close menu

Service

Το SERVICE των ωρολογίων της εταιρείας μας εξειδικεύεται στην επισκευή και επίλυση προβλημάτων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Είναι πλήρες εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών. Το service του ρολογιού είναι μια περίπλοκη διαδικασία η οποία περιλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση εξολοκλήρου του μηχανισμού, τον καθαρισμό ανταλλακτικών, αντικατάσταση των φθαρμένων ή σπασμένων ανταλλακτικών με καινούργια, λίπανση, συναρμολόγηση του μηχανισμού και ρύθμιση σε μηχάνημα ακριβείας ψηφιακό. Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε αφορά την επισκευή σας. Ο έλεγχος του ωρολογίου σας και η αναλυτική ενημέρωση πριν προχωρήσουμε στην επισκευή γίνεται δωρεάν.

 

Χρήσιμες οδηγίες για την σωστή λειτουργία του μηχανικού ρολογιού

Παρακαλείστε να δίνετε προσοχή, στο να μην πατάτε τα button για ρυθμίσεις της ημερομηνίας & ημέρας όταν οι δείκτες του ρολογιού είναι πάνω από το 3 και 9. Διαφορετικά κάποια εξαρτήματα του μηχανισμού θα μπορούν να υποστούν βλάβη ή να σπάσουν!

Παρακαλείστε να αναλάβετε τη φροντίδα του ρολογιού σας πριν τη χρήση του, με περίπου 20 στροφές της κορώνας. Έτσι θα επιτευχθεί η βέλτιστη ακρίβεια λειτουργίας. Όλα τα button του ρολογιού - ακόμη και τα κρυφά - θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με απαλή δύναμη πίεσης και αργά. Αποφύγετε ισχυρές επιπτώσεις και μαγνητικά πεδία. Τα μαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ακρίβεια ενός μηχανικού ρολογιού. Η εγγύηση καλύπτει μόνο τη καλή λειτουργία

του μηχανισμού και η χρονική της διάρκεια είναι δυο έτη από την ημερομηνία αγοράς. Φθορές σε λουράκια, μπρασελέ, κουμπώματα, κρύσταλλα, κορώνες, button και κάσες δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Περισσότερα

Συμβουλές συντήρησης

Όταν φοράμε το ρολόι μας φροντίζουμε η κορώνα να είναι πάντα στην κλειστή θέση και αν είναι με βιδωτή κορώνα, να είναι βιδωμένη έως το τέρμα της.
Δεν ανοίγουμε ή δεν επιχειρούμε ποτέ να ανοίξουμε μόνοι μας το ρολόι. Όταν το ρολόι είναι εντός εγγύησης και ανοιχτεί εκτός αντιπροσωπείας ή εξουσιοδοτημένου καταστήματος, τότε αυτόματα παύει να ισχύει η εγγύηση του ρολογιού.
Προφυλάσσουμε το ρολόι μας από την παρατεταμένη ή υπερβολική έκθεση στον ήλιο.
Αποφεύγουμε την επαφή των δερμάτινων λουριών με το υγρό στοιχείο.
Καθαρίζουμε τον ιδρώτα από το ρολόι μας με ένα πανάκι μετά από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

 

Είμαστε πάντα ενήμεροι για το πια είναι η στεγανότητα του ρολογιού μας :
3 ΑΤΜ / 30 ΜΕΤΡΑ
Αντέχει σε περιστασιακή επαφή με το νερό. Το ρολόι είναι αδιάβροχο μόνο σε τυχαίες επαφές με νερό όπως π.χ. κατά το πλύσιμο χεριών (όχι ολόκληρο το ρολόι κάτω από τη βρύση), τις σταγόνες βροχής αλλά και τον ιδρώτα των χεριών. Ποτέ επαφή με ζεστό νερό!

5 ΑΤΜ / 50 ΜΕΤΡΑ
Το ρολόι διαθέτει υδατοπροστασία για τις καθημερινές μας δραστηριότητες όπως π.χ. πλύσιμο χεριών, βροχόπτωση. Ποτέ επαφή με ζεστό νερό!

10 ΑΤΜ / 100 ΜΕΤΡΑ
Το ρολόι διαθέτει υδατοπροστασία σε απλό κολύμπι στη θάλασσα ή κολύμπι με αναπνευστήρα και γενικά σε απλά θαλάσσια σπορ, όχι όμως σε καταδύσεις! Ποτέ επαφή με ζεστό

νερό!

20 ΑΤΜ / 200 ΜΕΤΡΑ
Το ρολόι είναι στεγανό και κατάλληλο για κολύμπι στη θάλασσα, θαλάσσια σπορ αλλά και ελεύθερη κατάδυση. Προϋπόθεση να γίνεται ετήσιος έλεγχος της στεγανότητας. Ποτέ επαφή με ζεστό νερό! Όλες οι παραπάνω στεγανότητες που αναφέρονται εξασφαλίζονται για κάποιο μόνο χρονικό διάστημα και όχι για συνεχή και επί πολλών ωρών παραμονή του ρολογιού κάτω από το νερό.

Περισσότερα

Η ιδιότητα της στεγανότητας ενός ρολογιού ΔΕΝ είναι μόνιμη. Εάν θέλουμε να διατηρούμε το ρολόι μας αδιάβροχο θα πρέπει συχνά να γίνεται έλεγχος με τα απαραίτητα όργανα για την πιστοποίηση της στεγανότητας.

Δεν τραβάμε ή ξεβιδώνουμε ποτέ την κορώνα του ρολογιού μας προς τα έξω όταν βρίσκεται κάτω από το νερό! Επίσης δεν πατάμε ποτέ κάτω από το νερό τα button.

Είναι καλό να αποφεύγουμε το μπάνιο και το ντους με το ρολόι στην μπανιέρα-ντουζιέρα ακόμη και αν είναι στεγανό σε 10 ΑΤΜ και άνω. Οι αυξομειώσεις θερμοκρασίας και οι ζεστοί υδρατμοί επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Φυσικά και η σάουνα με ρολόι πρέπει να αποφεύγεται.

Ξεπλένουμε και καθαρίζουμε το ρολόι μας πάντα από το θαλασσινό νερό και τα άλατα μετά το μπάνιο μας στη

θάλασσα.

Διάφοροι παράγοντες όπως πολύ ψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, επαφή με διάφορα υλικά π.χ. απορρυπαντικά, λάδια, αρώματα, κάθε φθορά στο κρύσταλλο ή την κορώνα κλπ. μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη στεγανότητα.

Περισσότερα

Μη τήρηση των ανωτέρω οδηγεί αυτόματα σε ακύρωση της εγγύησης. Σε αδιάβροχα ρολόγια κάτω των 10 ATM η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές και βλάβες που προκλήθηκαν από την είσοδο νερού. Ευθύνη σε κάθε περίπτωση για τη καλή λειτουργία του ρολογιού έχει μόνο η αντιπροσωπεία, η οποία είναι αρμόδια και υπεύθυνη για οποιαδήποτε μορφής επισκευής, όταν το ρολόι είναι εντός εγγύησης, τόσο από πλευράς χρονικών ορίων, όσο και από θέμα χρήσης.